Polttarit

Polttareissa on tapana testata sulhasen tai morsiammen rohkeutta, kisailla porukalla ja saada yhdessä ikimuistoisia elämyksiä. Näitä tarjoamme YouMoven polttareissa.
Meiltä löytyy laaja valikoima erilaisia aktiviteetteja, mistä voit valita oman mielen mukaan aktiviteetit ja näin ohjelma räätälöidään aina seurueen toiveiden ja koon mukaan. Voit myös antaa meille vapaat kädet toteuttaa riemukas tapahtuma teidän polttariporukalle.

Esimerkkejä tapahtumista

YM-Olympialaiset

  • Olympialaiset järjestetään aina pieni pilke silmäkulmassa.
  • Tähän tiimeissä suoritettavaan kilpailuun löytyy Youmovesta erilaisia aktiviteetteja team-building hengessä.
  • Olympialaiset käyvät kaikentasoisille ryhmille.
  • Olympialaiset rakennetaan joko asiakkaan toivomuksen mukaan tai voit antaa meille budjettisi ja vapaat kädet!
  • Kesto noin 2 tuntia, minkä jälkeen suoritamme odotetun palkintojen jaon!

YM- Luonnollisen Liikunnanpäivä

Oletko koskaan haaveillut kiipeileväsi Grand Canyonin seinämillä tai uhmata painovoimaa ja hypätä tuntemattomaan? Näitä elämyksiä luodaan luonnollisen liikunnantapahtumassa. Päivään sisällytetään kiipeily, trampoliinit, liaani-hyppy, parkour ja akrobatia. Ammattitaitoiset ohjaajamme rakentavat juuri teille sopivan liikunnallisen päivän josta ei vauhtia ja iloista mieltä puutu!

Liikuntapäivä voidaan rakentaa kaiken tasoisille ryhmille, kaikille löytyy varmasti omantasoista tekemistä!

Kesto: 2 h

Iltatilaisuus ja ruokailu (max 50 hlö)

Liikunnallisen osuuden jälkeen on mukava istua yhdessä alas ja kerrata päivän tapahtumat ja käydä tietenkin jälkipelit. Varaa YoMove tilat käyttöösi ja vietä ikimuistoinen loppuilta nauttien ruuasta ja juomasta.

Kysy lisää tarjoiluvaihtoehdoistamme Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

KIINNOSTUITKO? KYSY LISÄÄ

Ajankohtaista