Telineillä ja omalla kehonpainolla tehtäviin liikkeisiin ja voimaharjoitteisiin hallistamme löytyy rekki, renkaat, nojapuut, puolapuut, vastuskuminauhat ja muut apuvälineet, hyppylauta ja hyppyarkku, kanveesi, airtrackit ja alastulopatjat. Ohjatuilla kursseillamme voit opetella vaikka muscle up:in, human flag:in ja muut näyttävät liikkeet!

Voimistelualueemme, kanveesi ja Air-trackit

Voimistelualueemme on kompakti paketti ja sisältää hyvät edellytykset monipuoliseen voima-ja taitoharjoitteluun. Treenata voit puolapuilla, rekillä, renkailla ja nojapuilla. Lisää monipuolisuutta treeniin saat mm. vastuskuminauhoista, kahvakuulista ja lisäpainoista. 

Hallimme lattialta valtaa tilaa täysikokoinen voimistelukanveesi. Jousitettu, voimistelumaton peittämä alusta antaa lisää korkeutta hyppyihin samalla taaten pehmeän alastulon. Kanveesi sopii joustavuutensa ansiosta monenlaiseen liikuntaan vauvasta vaariin. 

Kanveesin vieressä on 2 kpl Airtrack-volttipatjoja, kooltaan 3 x 12 metriä ja 6 x 8 metriä. Nämä 33 senttiä paksut ilmatäytteiset patjat antavat huiman pompun, volttien teko on todella helppoa ja turvallista.